Ulje -70%

Te gjitha llojet e sherbimeve stomatologjike ne dispozicionin tuaj

Klinika jone

Sanart Dental Studio

Stafi I klinikes sone eshte I kualifikuar si ne sherbimet stomatologjike konservative ashtu edhe ato te specializuara. Secili mjek/e ka perkushtimin dhe deshiren per te ofruar sherbimin me te mire per cdo pacient. Per ta arritur kete, vemendja jone eshte te cdo risi avangarde e cila prezantohet si ne industrine stomatologjike ashtu edhe ne kuadrin profesional. Jane te shumta trajnimet qe mjeket tane ndjekin me seriozitet neper gjithe boten. Te ecim me hapin e kohes duke bere zgjedhjet me te favorshme per pacientin, I cili beson tek ne.
 • Mjeke profesioniste dhe te dedikuar ne punen e tyre
 • Ofrojme te gjitha llojet e sherbimeve stomatologjike
 • Punimet laboratorike me cilesore ne treg / Laborator modern
 • Materiale dentare te certifikuara
 • Ambjent komod, modern dhe aparatura ergonomike sipas standarteve bashkekohore
 • Vizita Falas / Konsulta Falas

SHERBIMET SANART

Cfare Ofron Klinika Jone

Stafi I klinikes sone eshte I kualifikuar si ne sherbimet stomatologjike konservative ashtu edhe ato te specializuara.

Endodontia

Trajtim endodontik. Brenda seances. Pa dhimbje !

Protetika

Punimet protetike, garancia 7 vjet.
ALL ON 4 – 6 – 8

Ortodoncia

Kellef transparent INVISALIGN
Dhembet drejtohen vete !

TURIZMI DENTAR

Klinika jone ju ofron turizem dentar

Sherbime dentare te cilesise me te mire, krahasuar me standartet nderkombetare, materiale cilesore te certifikuara, te markave me te njohura ne treg dhe nje cmim shume te lire.

Rezervoni

Rezervoni nje takim prane klinikes sone

Ejani ne Shqiperi

Vizitoni Tiranen dhe Shqiperine gjate kohes qe do kryeni sherbimet

Sherbimi Dentar

Sherbime dentare te cilesise me te mire, krahasuar me standartet nderkombetare, materiale cilesore te certifikuara.

-70% Ulje

Perpos cilesise ne sherbim ju perfitoni dhe ulje deri ne -70% per sherbimet tona

OFERTA SPECIALE

Perfitoni nga ofertat tona falas

REZERVONI NJE KONSULTE

Rezervoni konsulten tuaj

  Ngarkoni dokumente

  (Grafi, Receta Mjekesore, Foto, etc)

  PERFITONI NGA OFERTAT

  Konsultohuni Falas!

  Kreu