Kush Jemi

Me vendndodhje ne qender te Tiranes,
Klinika jone eshte shume thjeshte e
aksesueshme nga te gjithe.

Klinika jone ndodhet ne qender te Tiranes, ne rrugen e Durresit. Duke qene ne rruge kryesore, eshte shume e thjeshe per tu gjetur nga te gjithe. Afer saj ndodhet Ministria e Edukimit, Sportit dhe Rinise si nje pike referimi per tu orientuar.

Ne ambjentet e brendshme te klinikes sone, do te gjeni nje infrastrukture moderne, si ne aredimin e saj ashtu edhe ne pajisjet dhe aparaturat e perzgjedhura sipas kritereve ergonomike per te gjitha llojet e sherbimeve stomatologjike qe ne ofrojme.

Krijimi i nje ambjenti komod dhe funksional sipas standarteve me te mira ploteson dedikimin tone profesional deri ne detaje.

Perse ne?

Bashkepunime dhe rezultate
Maksimale

Stafi I klinikes sone eshte I kualifikuar si ne sherbimet stomatologjike konservative ashtu edhe ato te specializuara. Secili mjek/e ka perkushtimin dhe deshiren per te ofruar sherbimin me te mire per cdo pacient. Per ta arritur kete, vemendja jone eshte te cdo risi avangarde e cila prezantohet si ne industrine stomatologjike ashtu edhe ne kuadrin profesional. Jane te shumta trajnimet qe mjeket tane ndjekin me seriozitet neper gjithe boten. Te ecim me hapin e kohes duke bere zgjedhjet me te favorshme per pacientin, I cili beson tek ne.

Laboratori

Pjese integrale e klinikes SanArt eshte edhe laboratori qe mban te njejtin emer. Ky laborator eshte krijuar qe prej vitit 2002 me nismen e doktorit, Ismail Karabudak, I cili eshte edhe themelues I saj. Nga viti ne vit, laboratori filloi te krijoje emrin e tij, te zgjeroje bashkepunimet e shumta me kolege stomatologe dhe bashkepuntore serioze te cilet I besuan duke vleresuar profesionalizmin e spikatur ne detaje. Duke u rritur si ne pervoje, ashtu edhe ne fluks pune, ka qene shume e natyrshme te ruhet cilesia e cdo punimi qe realizohet nga me I thjeshti deri te ai me kompleksi. Cilesia flet nepermjet eksperiences se gjate ne treg, dhe bashkepunimeve te vjetra, jetegjata, ashtu edhe me te rejave qe sjellin risi ne vazhdimesine tone. Ekipi jone i punes ne laborator eshte shume i dedikuar dhe me motivimin e parreshtur per te arritur perfeksionin.
Markat qe perdorim:

KAVO – RENFERT – IVOCLAR VIVADENT

Materialet qe perdorim:

GC PORCELAIN – E MAX – E MAX CERAM – BREDENT WHITE PEAKS – ORODENT – AMANN GIRRBACH – DENTAL DIREKT

Teknologjia qe perdorim:

CAD/CAM TECHNOLOGY  

IMES ICORE – VHF – 3 SHAPE (Scaner3D) – SMART OPTICS (Scaner3D)

Kush Jemi

Specialistet e klinikes tone

Doktor Ismail Karabudak

Kirurgu i klinikes sone, mjeku Ismail Karabudak, pervec perfundimit te shkolles ne Univeritetin e Mjekesise, dega Stomatologji, ka perfunduar me sukses specializimin ne Implantologji, dhe me pas ka vijuar edhe specializimin per kirurgji dentare. Nje pjese e konsiderueshme e studimeve eshte ndjekur ne gjuhen italiane me mentore dhe profesore te mirenjohur ne Itali. Edhe pas perfundimit te ketij specializimi kater vjecar, doktori ka patur shume interes te behet pjese e shume trajnimeve qe zhvillohen jo vetem ne Shqiperi por ne mbare boten . Te gjitha keto e kane rritur profesionalisht ne nivelet me te larta, duke siguruar keshtu teknika avangarde te cilat shoqerohen edhe me perzgjedhjen e kujdesshme te materialeve te cilesise se pare dhe dedikimin e padiskutueshem ne pune. Eksperienca e mjekut ne fushen stomatologjike eshte nje eksperience 20 vjecare.

Doktoreshe Paula Balla

Doktoreshe Paula Balla eshte e specializuar ne fushen e Ortodoncise dentare. Studimet e specializimit I ka perfunduar ne universitetin Albanian University. Ketij specializimi I ka paraprire mbarimi I studimeve 5 vjecare ne Univeristetin e Mjekesise, dega Stomatologji, me rezultate te larta. Pervec profilizimit te saj ne ortodonci, doktoresha ka ndjekur disa trajnime te rendesishme ne rritjen e saj profesionale edhe me tej. Duhet permendur natyra e saj e qete, e kujdesshme dhe gjithmone e buzeqeshur si ne komunikim me stafin e klinikes ashtu edhe me pacientet qe trajton. E vemendshme ne cdo detaj dhe e durueshme per te ofruar cilesi ne pune por edhe siguri e qetesi per vete pacientet te cilet hera heres kane pasigurite apo frikrat e tyre. Duke i besuar thenies se nuk sherohet semundja, por sherohet pacienti, doktoresha, ashtu si cdo pjestar i stafit tone, I jep vemendje te personalizuar pacientit, duke konsideruar natyren e gjithsecilit, diagnozen individuale dhe planin e trajtimit specifikisht. Puna e doktoreshes ka dhene rezultate shume te kenaqshme pergjate gjithe eksperinces se saj.

Doktor Maldi Xhelili

Dr. Maldi Xhelili eshte nje nga mjeket e cmuar te klinikes sone. Diplomuar dhe specializuar ne Universitetin Shteteror te Moskes per Mjekesi dhe Stomatologji. Mjek - specialist ne protetike dentare. Pedagog prane Albanian University dhe Fakultetit te Stomatologjise qe prej vitit 2008. Ndjekes i kurseve te shumta per rritjen profesionale ne Itali, Japoni, Rusi, Gjermani dhe Turqi.

2

Mjeke te specializuar

+ 5

Klinika

+ 7

Certifikata

+ 500

Kliente te kenaqur

TURIZMI DENTAR

Klinika jone ju ofron turizem dentar

Sherbime dentare te cilesise me te mire, krahasuar me standartet nderkombetare, materiale cilesore te certifikuara, te markave me te njohura ne treg dhe nje cmim shume te lire.

Rezervoni

Rezervoni nje takim prane klinikes sone

Ejani ne Shqiperi

Vizitoni Tiranen dhe Shqiperine gjate kohes qe do kryeni sherbimet

Sherbimi Dentar

Sherbime dentare te cilesise me te mire, krahasuar me standartet nderkombetare, materiale cilesore te certifikuara.

-70% Ulje

Perpos cilesise ne sherbim ju perfitoni dhe ulje deri ne -70% per sherbimet tona

OFERTA SPECIALE

Rezervoni një vizite falas

Klinika Jone