Avantazhet Tona

Cilesia flet nepermjet eksperiences se gjate ne treg, dhe bashkepunimeve te vjetra, jetegjata, ashtu edhe me te rejave qe sjellin risi ne vazhdimesine tone
 • Mjeke profesionale dhe te dedikuar ne punen e tyre
 • Ofrojme te gjitha llojet e sherbimeve stomatologjike
 • Sterilizim I garantuar per sigurine e plote te cdo pacienti
 • Punimet laboratorike me cilesore ne treg / LABORATOR modern
 • Materiale dentare te certifikuara
 • Ambjent komod & modern
 • Aparatura ergonomike sipas standarteve bashkekohore
 • Cmime shume te favorshme / Super ekonomike
 • Grafi e thjeshte Falas
 • Vizita Falas / Konsulta Falas
 • ALL ON 4 - 6 - 8 - Rikthim i plote i dhembeve. Me thjeshte se kurre!
 • Faseta Estetike / Zbardhim - Nje prekje perfeksioni !
 • Ngarkimi Imediat - Mrekullia kirurgjikale !
 • Guida Kirurgjikale - Implant ne 15 min - Pa dhimbje / Pa enjtje !
 • Insta Implant - Dhemb i ri menjehere !
 • Digital Smile Design - Programoni buzeqeshjen tuaj !
 • Ortodoncia Internacionale. Aligner ~ INVISALIGN - Kellef transparent

OFERTA SPECIALE

Rezervoni një vizite falas

Avantazhet Sanart