RADIOGRAFI

Para cdo sherbimi dentar eshte e nevojshme nje ekzaminim i hollesishem dhe i personalizuar. 

Menyra me efikase eshte ekzaminimi radiografik I cili ka nje rol shume te rendesishem pa te cilin do te ishte e veshtire vendosja e diagnozes dhe plan-trajtimi optimal 

Ekzaminimi radiografik eshte i domosdoshem si per te kontrolluar gjendjen e indeve te buta dhe te forta, te padukshme me sy te lire ashtu edhe zbulimin dhe analizimin e problemeve te ndryshme qe lidhen me pozicionimin e dhembeve, te rrenjeve te tyre, probleme te kockes, infeksione apikale, kiste, etj. Ky ekzaminim eshte i domosdoshem si per trajtimet dentare me elementare ashtu edhe per ato me problematike. Kryhet para fillimit te trajtimit dentar ashtu edhe ne fund te tij.  

Kontrolli radiografik keshillohet te behet se paku cdo 2 vjet.  

Radiografia ne kliniken tone realizohet vetem me pajisje dixhitale 

Radiografi te vogla

Fokusohen ne nje apo dy dhembe - FALAS !

Panoramex

Pasqyron te dyja arkadat dentare maksilare dhe mandibulare

TAC volumetrico Dentalscan in 3D cone beam

Perdoren ne implantologji

TURIZMI DENTAR

Klinika jone ju ofron turizem dentar

Sherbime dentare te cilesise me te mire, krahasuar me standartet nderkombetare, materiale cilesore te certifikuara, te markave me te njohura ne treg dhe nje cmim shume te lire.

Rezervoni

Rezervoni nje takim prane klinikes sone

Ejani ne Shqiperi

Vizitoni Tiranen dhe Shqiperine gjate kohes qe do kryeni sherbimet

Sherbimi Dentar

Sherbime dentare te cilesise me te mire, krahasuar me standartet nderkombetare, materiale cilesore te certifikuara.

-70% Ulje

Perpos cilesise ne sherbim ju perfitoni dhe ulje deri ne -70% per sherbimet tona

OFERTA SPECIALE

Rezervoni një vizite falas