Digital Smile Design

Nje program kompjuterik i avancuar qe analizon dhe dizenjon buzeqeshjen tuaj ideale. Analiza dixhitale bazohet ne pamjet e fytyres dhe buzeqeshjes suaj ne levizje, teksa flisni apo buzeqeshni.

Pas perpunimit preciz te ketyre pamjeve ne sistem realizohet programimi i buzeqeshjes qe gjithmone keni enderruar. Ky modifikim ju zbukuron duke ju dhuruar vetebesim qe reflektohet edhe ne gjendjen tuaj shpirterore, psikologjike ashtu edhe ne pamjen tuaj estetike ne teresine e saj.

Sistemi tenton te ruaje individualitetin dhe te krijoje buzeqeshjen me perfekte te personalizuar.

Sepse secili ka buzeqeshjen e tij unike !

Ne i sjellim shkelqimin !

TURIZMI DENTAR

Klinika jone ju ofron turizem dentar

Sherbime dentare te cilesise me te mire, krahasuar me standartet nderkombetare, materiale cilesore te certifikuara, te markave me te njohura ne treg dhe nje cmim shume te lire.

Rezervoni

Rezervoni nje takim prane klinikes sone

Ejani ne Shqiperi

Vizitoni Tiranen dhe Shqiperine gjate kohes qe do kryeni sherbimet

Sherbimi Dentar

Sherbime dentare te cilesise me te mire, krahasuar me standartet nderkombetare, materiale cilesore te certifikuara.

-70% Ulje

Perpos cilesise ne sherbim ju perfitoni dhe ulje deri ne -70% per sherbimet tona

OFERTA SPECIALE

Rezervoni një vizite falas