Informacioni ynë i zyrës

Vendndodhja

Rruga e Durresit, pallati 18/hyrja 1,
afer ministrise se Edukimit, Sportit dhe Rinise

Na telefononi

24/7 Support
00355694861345

Kontakt

Na kontaktoni përmes email-it

    Ngarkoni dokumente

    (Grafi, Receta Mjekesore, Foto, etc)

    Na Kontaktoni